Jogi nyilatkozat

Szerzői jogok

A TESZ Magyarországért Alapítvány weboldala – a továbbiakban: a weboldal – a szerzői jog védelme alatt áll, az azzal kapcsolatos vagyoni jogok gyakorlására a TESZ Magyarországért Alapítvány – a továbbiakban: az alapítvány – kizárólagosan jogosult. Az alapítvány előzetes – azonban se nem kizárólagos, se nem átruházható – írásbeli felhasználási engedélyt ad ahhoz, hogy a weboldalakat eredeti formában, kizárólag saját használat céljára a weboldal látogatója számítógépére letöltse, ott rögzítse, illetve kinyomtassa, de nem arra, hogy harmadik fél számára bármilyen formában hozzáférhetővé tegye. Ez a felhasználási engedély kizárólag a weboldalak egy eredeti példányának kezelését, illetve annak archiválását teszi lehetővé.

Felhasználási engedély

A jogellenes felhasználás a szerzői, a polgári illetve a büntető anyagi jogszabályokban foglalt jogkövetkezményeket vonhatja maga után.

Változtatás joga

A weboldalon található információ előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát a TESZ Magyarországért Alapítvány fenntartja. Az alapítvány nem vállalja a felelősséget a weboldalon történt elírásokért, sem pedig a weboldal tartalmának jogosulatlan, az alapítványon kívül álló okból történő megváltoztatásáért.

Információk gyűjtése és felhasználása

A TESZ Magyarországért Alapítvány tájékoztatja az oldal látogatóit, hogy a weboldal egy pontján információgyűjtés történik. A hírlevél-szolgáltatás igénybevétele ún. Regisztrációhoz kötött, amelyhez bizonyos személyes adatok megadása is szükséges.

Az alapítvány ezeket az adatokat kizárólag az látogató által igényelt szolgáltatás teljesítéséhez használja fel. Az adatok az adattulajdonos előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra. Az adattulajdonos az adatvédelmi és távközlési jogszabályokban meghatározott módon és esetekben bármikor kérheti személyes adatainak módosítását, törlését, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást e-mailben az info@tesz-ma.hu címen, vagy a következő címre küldött levélben: TESZ Magyarországért Alapítvány, 1146 Budapest, Hungária körút 179-187. A weboldalakról összegyűjtött információ kizárólagos tulajdonosa az alapítvány.

Regisztráció

A hírlevél-regisztrációhoz regisztrációs űrlap kitöltése szükséges. A regisztráció során a felhasználó elérhetőségeit is igényelhetjük.

Biztonság

A TESZ Magyarországért Alapítvány mindent szükséges intézkedést megtesz, hogy az Ön személyes adatait illetéktelenektől megvédje.

kapcsolat

közösség


Minden jog fenntartva! Copyright 2017. TESZ Magyarországért Alapítvány ©