rólunk

Mi a TESZ Magyarországért Alapítvány?

A TESZ Magyarországért Alapítvány társadalmilag hasznos, fenntartható kezdeményezések létrehozásával és támogatásával igyekszik hozzájárulni ahhoz, hogy egy mindannyiunk számára élhetőbb, kellemesebb világot teremtsünk magunk körül.  Hiszünk abban, hogy néhány kis lépéssel, jó ötlettel és kitartással komoly eredményeket lehet elérni.

Egy-egy probléma megoldására, illetve enyhítésére az adott területen tapasztalt, elismert szakmai szervezetekkel közösen dolgozunk ki és valósítunk meg programokat, a minél jelentősebb pozitív társadalmi hatás elérése céljából. Többféle együttműködés is lehetséges: inkubátorként a kezdeményezés fejlesztésében és a minta-projekt elindításában is részt vehet a TESZ, de kidolgozott tervek, induló kezdeményezések mögé állva is biztosíthatja a pénzügyi és szakmai hátteret néhány igazán ígéretes elgondolás számára.

A leginkább sürgető szociális (jóléti, lakhatási stb.) problémák mellett a kultúrában, a tájékoztatásban, az üzleti világban, és a hétköznapi életünket érintő sok más területen is fontos szempont a TESZ számára a társadalmi hasznosság érvényesítése. Hiszünk abban, hogy minél több érintett szereplő iparágakon, társadalmi csopotokon és közösségeken átívelő együttműködésével érhetjük el és a mindenki számára legkedvezőbb hatást és a leginkább maradandó eredményeket.

A TESZ Magyarországért Alapítványt Pados Balázs, a CREDITEXPRESS cégcsoport alapítója és többségi tulajdonosa hozta létre. Sikeres üzletemberként Balázs már számos jótékony kezdeményzést támogatott. Az évek során azt tapasztalta, hogy az eseti segítségnyújtás, egy-egy donáció ritkán ér el igazán komoly eredményt. Tudatos és felelős állampolgárként a TESZ alapítója hisz abban, hogy a találékony üzleti szemlélet érvényesítésével és némi tapasztalattal olyan programok elindításához nyújthat segítséget, amelyek valóban változást jelenthetnek egy-egy közösség életében. A TESZ Magyarországért Alapítvány kurátora Pallag Tibor író, HR szakember, Pados Balázs közeli barátja és munkatársa. A támogatott programokról együtt, illetve a TESZ tanácsadói bizottságával döntenek.

kapcsolat

közösség


Minden jog fenntartva! Copyright 2017. TESZ Magyarországért Alapítvány ©